NORD ARKITEKTUR & DESIGN

PROFIL

God arkitektur hører hjemme alle steder - også i provinsen

Vores vision er at skabe rammer og arkitektonisk kvalitet, der er med til at gøre det attraktivt at bo – også i provinsen.

Vi ønsker at skabe en rød tråd i bydele, mellem by og land. Vi skaber arkitektur og håndværk af høj kvalitet, i gode bæredygtige materialer, der altid tager højde for omgivelser og mennesker, og forbliver funktionel over tid.

Vores ambition er at skabe arkitektur, der er rentabel uden at begrænse boligkvaliteten og samtidig hæve det arkitektoniske niveau, imens vi har fokus på FN’s Verdens Mål for bæredygtig udvikling.

Arkitekter med byggeerfaring

Vi er en del af en større tegnestue, som har byggeteknisk erfaring og erfaring fra den udførende del af byggeriet. Det synes vi tillægger vores arbejde en ærlighed og af samme grund, har vi egne konstruktører, som er med hele vejen.

Det gør os i stand til at arbejde ud fra en omkostningseffektiv model, hvor der gennemtænkes de bedste designløsninger, bevidst materialeudvælgelse, samt et tidligt fokus på byggeprocesser og planlægnings krav. Det skaber mere værdi for pengene.

Samarbejdet i fokus

I dialogen med private, hvad enten det drejer sig om nybyggeri, renovering eller til- og ombygning, ligger det os meget på sinde, at vi har et tæt samarbejde med hver enkelt kunde og samarbejdspartner.
Læs mere om vores proces, som giver dig et indblik i de faser, vi gennemgår på et projekt.

LÆS MERE OM VORES PROCES

TRINE STRYGER RASMUSSEN

PROJEKTLEDER/INDRETNINGSKONSULENT

LOTTE HAVN ANDERSEN

TEGNESTUELEDER

MORTEN BÜLOW

ARKITEKT MAA, CEO

MARKO VUKOVIC

ARKITEKT CAND. ARCH, PARTNER

ANDREAS HOFMAN ZIELINSKI

BYGNINGSKONSTRUKTØR, MAK

JENS MUNK HANSEN

BYGNINGSKONSTRUKTØR

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram